Steenbreek

Wandelcoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolette is een coach met voelbare levenservaring, aanstekelijke levenslust en sterk inlevingsvermogen. Het samen lopen in de natuur, soms in stilte, brengt in zichzelf al rust en maakt bewust waar je letterlijk en figuurlijk nu bent. Tijdens mijn wandeling verschoof het perspectief geleidelijk naar de toekomst waarbij elementen uit de natuur, bijvoorbeeld een bijzonder gevormde boom, als metaforen werkten. Mijn plannen voor een eigen onderneming werden concreter door de weg ernaar toe in stappen te benoemen en uit te zetten in de tijd.  Ik zag helderder wat ik al gedaan had en waar mijn kracht ligt.

E.V.

adviseur en interim-manager

Ik ben graag in de natuur. Ik merk dat ik daar rustiger van wordt. Ik heb in het verleden een burn-out gehad. Toen ik voor een klas stond , die veel energie van mij vroeg, heb ik bij Nicolette een wandelcoach- traject gevolgd. Het is prettig praten met iemand die naast je loopt. Je kan zaken op je in laten werken. Nicolette stelde de juiste vragen. Soms wandelden we zwijgend verder.  Zo kreeg ik zelf een heldere kijk op de situatie. In de praktijk bleek dat ik school en thuis daarna makkelijker kon scheiden. Bovendien kreeg ik meer ‘grip’ op de groep. Ik ben heel blij dat Nicolette mij als wandelcoach heeft begeleid.

J.T.

Heb allerlei goede vormen van begeleiding gehad en dit is er ook één. Ik kwam haast ongemerkt tot inzichten, omdat mijn geest niet voortdurend op zichzelf gericht was, maar steeds de indrukken te verwerken kreeg van de natuur om mij heen. Een klepperend ooievaarspaar op zo’n wiel bracht tranen boven over mijn eigen eenzaamheid. Al lopend en pratend brengt Nicolette Leenstra me sneller dichtbij mijn gevoelens dan ik heb meegemaakt in één-op-één coaching binnenskamers.

 

Willem Groenewegen

Assen